Video Converter Ultimate Eske stor

Alt-i-ett videoverktøykasse for å konvertere video/lyd til 1000+ formater med en ultrarask hastighet.

Gratis nedlasting

InnloggingssikkerhetSikker nedlasting

Gratis nedlasting

InnloggingssikkerhetSikker nedlasting

3 ultimate metoder for enkelt å redigere WMA-filer [2024]

WMA-filer, eller Windows Media Audio-filer, er et populært format for lydkomprimering, som gir høykvalitetslyd samtidig som filstørrelsene holdes håndterbare. Å redigere disse filene kan virke skremmende, noe som er et vanlig problem for noen brukere som trenger å endre det. Men med de riktige verktøyene og teknikkene er redigering av filer som disse et stykke kake. I denne guiden vil vi lede deg gjennom tre effektive metoder for å redigere WMA-filer på forskjellige plattformer, inkludert Windows, macOS og online. Enten du er noen som er ny på dette eller en erfaren lydredigerer, vil du finne denne artikkelen som en perfekt løsning for dine behov.

Rediger Wma-filer

Del 1: Enkle trinn for å redigere WMA-filer på Windows 11/10/8/7 og macOS

Den enkleste måten å redigere WMA-filer på Windows og macOS er gjennom FVC-valgte Video Converter Ultimate verktøy. Dette alt-i-ett-verktøyet støtter ulike lydformater, inkludert WMA, og det er derfor det er best for redigering av WMA-filer. Dessuten har den et veldig brukervennlig og intuitivt grensesnitt, som gjør det tilgjengelig selv for nybegynnere. Brukere kan også komprimere lyden, øke volumet og bruke støyreduksjon, noe som gjør det til en alt-i-løsning for alle dine lydredigeringsbehov.

Trinn 1. Installer Video Converter Ultimate på din Windows- eller macOS-datamaskin.

Steg 2. For å importere WMA-filene du vil redigere, klikk på Legg til filer knapp.

Rediger Wma-filer Video Converter Ultimate Legg til filer

Trinn 3. Etter det klikker du på Skjære knapp. Dette vil bringe deg til et annet vindu hvor du kan redigere WMA-filer, som å dele, kutte, falme lyd og mer.

Edit Wma Files Video Converter Ultimate Editing

Trinn 4. Hvis du vil dele lydfiler, flytter du bare den røde linjen, plasser den på den delen av sporet der du vil dele den og klikker på Dele knapp. Det samme gjelder for å kutte en del av en lyd.

Rediger Wma-filer Video Converter Ultimate Split

Trinn 5. Dessuten, hvis du trenger å tone lyden, klikker du bare på Fade inn og Fade ut, merk av i boksen nedenfor, og still inn tidspunktet når du vil tone inn og ut WMA-lydfilene.

Rediger Wma-filer Video Converter Ultimate Fade inn og ut

Trinn 6. I mellomtiden, hvis du vil øke volumet og legge til forsinkelser, klikker du på Redigere knappen og derfra kan du endre dem ved å justere deres respektive nivåer

Edit Wma Files Video Converter Ultimate Edit Button

Trinn 7. Når du er ferdig, klikker du bare på Lagre knappen, etter det kan du forhåndsvise WMA-filene dine der, og når ting er avgjort, klikker du på Konverter alle knapp.

Rediger Wma-filer Video Converter Ultimate Convert All

For å redigere WMA-filer er det virkelig viktig å ha et pålitelig verktøy som kombinerer funksjonalitet og brukervennlighet. Video Converter Ultimate er et av de gode valgene på grunn av dens omfattende redigeringsfunksjoner og utdata av høy kvalitet. Evnen til å håndtere ulike lydformater sikrer allsidighet, noe som gjør det til en one-stop-løsning for alle dine lydredigeringsbehov. I tillegg sparer den raske behandlingshastigheten tid, mens det intuitive grensesnittet garanterer en jevn redigeringsopplevelse for brukere på alle ferdighetsnivåer. Enten du utfører grunnleggende redigeringer eller mer komplekse modifikasjoner, gir dette verktøyet en kraftig, men enkel plattform for å forbedre WMA-filene dine.

Del 2: Rediger WMA-filer i Audacity

Audacity er også et flott verktøy for å redigere WMA-filer. Dette verktøyet er gratis å bruke, og det er like bra som mange forhåndsbetalte verktøy. Du kan bruke dette verktøyet til å redigere hvilken som helst lydfil ved å klippe ut, slå sammen og mye mer. Du kan til og med fjerne støy eller vokal fra WMA-filene dine hvis du vil. Imidlertid kan denne appen være for kompleks for noen brukere, men likevel er dette verktøyet utmerket til å håndtere WMA-filer.

Trinn 1. Først må du importere WMA-filene dine ved å dra dem til verktøyets tidslinje.

Steg 2. Klikk på Redigering verktøy for å redigere WMA-filene dine. Med dette kan du dele, klippe eller gjøre mer med filene dine.

Rediger Wma-filer Audacity-redigering

Trinn 3. For å trimme WMA-filer, hold markøren rundt den øvre tredjedelen av klippets venstre eller høyre kant.

Rediger Wma-filer Audacity Trimming

Trinn 4. I mellomtiden, hvis du vil dele WMA-filene dine, klikker du på den delen av sporet der du vil dele klippet, høyreklikker og klikker Dele klippet.

Trinn 5. Når du er ferdig med å redigere WMA-filene, går du til Fil-fanen og velger Lagre prosjekt for å eksportere den redigerte filutgangen.

Rediger Wma-filer Audacity Export

Audacity er et flott verktøy for å redigere WMA-filer. De eneste ulempene er kompleksiteten for nye brukere og systemkravet til enheter, som kan redusere ytelsen sammenlignet med andre verktøy.

Del 3: Rediger WMA-filer online

Apps123 er en nettplattform som tilbyr en rekke verktøy for redigering av multimediefiler, inkludert WMA-filer. Denne nettbaserte tjenesten lar brukere utføre ulike lydredigeringsoppgaver direkte fra nettleseren uten å måtte laste ned eller installere programvare. Med dette verktøyet kan brukere redigere WMA-filer ved å bruke funksjoner som trimming av lyd, endre volum, endre hastighet, tonehøyde og mer.

Slik bruker du dette verktøyet:

Trinn 1. Gå til deres offisielle nettside.

Steg 2. På hovedgrensesnittet deres, klikk på Lydverktøy og velg redigeringsfunksjonen du vil bruke for WMA-filene dine.

Rediger Wma-filer Aps123 lydverktøy

Trinn 3. Derfra kan du velge å trimme, endre volum, hastighet, tonehøyde, bli med i lyden og mer. For å bruke dem, klikk på den respektive lydredigeringsfunksjonen du vil bruke og importer WMA-filen.

Trinn 4. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Trinn 5. Til slutt, for å eksportere den redigerte WMA-filen, klikk på Lagre knapp

Rediger Wma-filer Aps123 Audio Save

Å bruke et nettbasert verktøy som Apps123 gir en praktisk måte å redigere WMA-filer på, og det er mange funksjoner å velge mellom. Du kan imidlertid ikke bruke alle disse redigeringsfunksjonene på en gang, siden de ble opprettet separat basert på de forskjellige funksjonene deres. Dessuten tar import- og behandlingshastigheten tid. Kanskje for andre er dette ikke en ting, men for noen er hastighet og effektivitet viktig. Likevel er dette verktøyet et flott alternativ for brukere som leter etter en online metode for å redigere WMA-filer.

Del 4: Vanlige spørsmål om redigering av WMA-filer

Fungerer WMA med Mac?

Ja, WMA-filer er kompatible med Mac-operativsystemer. Noen standard Mac-programmer støtter kanskje ikke WMA-avspilling uten ekstra plugins eller tredjepartsprogramvare.

Hvilket program kan jeg åpne WMA filer med?

WMA filer kan åpnes med forskjellige programmer på tvers av forskjellige plattformer. For Mac-brukere kan programmer som Audacity, VLC Media Player eller QuickTime med ekstra plugins håndtere WMA-filer. På Windows kan innfødte programmer som Windows Media Player åpne WMA-filer, sammen med tredjepartsalternativer som VLC og Audacity.

Hvilken app konverterer WMA til WAV?

Flere applikasjoner er tilgjengelige for å konvertere WMA til WAV som Video Converter Ultimate nevnt i artikkelen. Dette verktøyet tilbyr et enkelt grensesnitt og støtter batchkonvertering for enkelhets skyld.

Konklusjon

Oppsummert er behovet for et pålitelig WMA-redigeringsverktøy nødvendig da andre verktøy eller plattformer ikke støtter dette filformatet. Derfor, ved å bruke et av verktøyene nevnt i denne artikkelen, som Video Converter Ultimate, Audacity og Apps123, tilbyr forskjellige måter og funksjoner for å redigere WMA-filer basert på dine preferanser og behov. Så hva venter du på? Prøv et av disse verktøyene nå og rediger filene dine problemfritt.

Aria Davis02. september 2024

Utmerket

Vurdering: 4.9 / 5 (basert på 314 stemmer)